Betaal honderden euro’s minder aan uitstapjes voor jou en je gezin

Wij willen ervoor zorgen met TIQX, dat mensen méér kunnen genieten. Een deel van de stress en gedoe bij het zoeken en boeken van uitstapjes, ligt bij het vinden van de juiste tickets of de juiste deal. Mensen doorzoeken vaak meerdere websites, meerdere aanbiedingen, keren terug naar Google om ook eens ‘korting uitstapje’ te zoeken, enzovoort. Wij willen met TIQX transparantie brengen, door het hele aanbod aan tickets en deals in één overzicht te gieten.

Hoe werkt het?

Wij speuren dagelijks (automatisch en manueel) tientallen websites af naar aanbiedingen en deals. Vaak zijn er meerdere aanbiedingen te vinden, afhankelijk van de periode van het jaar. Denk aan websites als Groupon, SocialDeal en ActieVandeDag. Maar ook grotere merken als HEMA en Libelle (Shedeals) hebben specifieke deals. Daarnaast zijn er ook enkele partijen net over de grens (ahum: Nederland), die interessante deals kunnen voorschotelen. Denk daarbij aan Dagjewegtickets.nl en Tripper.nl. Wij combineren al die data, zodat je eenvoudig en snel de beste prijs kan vinden, voor je favoriete uitstapjes.

Bespaar tijd en centjes

Een eerste besparing die je echt niet mag negeren: tijd. Door onze ervaring binnen deze sector, merkten we heel vaak dat mensen een hele tijd besteden aan het zoeken naar de geschikte deal. Er zijn echt wel andere zaken waarmee je je wil bezig houden op zaterdag of zondag voormiddag. Vooral: meer tijd besteden met diegene die je lief hebt. En dat is net waar wij voor gaan.

Naast tijd, zijn centjes uiteraard ook belangrijk. Of je het nu wil of niet, een uitstapje met het hele gezin, kan je flink wat kosten. Dan ga je toch al gauw eens kijken of het niet goedkoper kan.

Voorbeeld

We halen er het fictieve voorbeeld van Jan, Emma, Victor en Hanne bij. Jan en Emma zijn twee fiere ouders van dochter Emma (10 jaar) en zoon Victor (4 jaar). Binnenkort is het weer paasvakantie en ze willen enkele leuke uitstapjes doen met het hele gezin. Ze hebben al leuke dingen gehoord over Comics Station Antwerp, willen nog wel is diertjes zien in de Olmense Zoo en gaan volledig mee in de hype van het trampoline springen in Jump Univerz.

Bij Comics Station zou hun bezoekje 4×21,50 oftewel €86 euro kosten. Via TIQX vind je snel de beste deal en betalen ze slechts 4×14,90 oftewel €59,6. Hun tweede uitstapje is naar de Olmense Zoo. Aan de kassa zou dit hen 2×17 + 2×13 oftewel €60 kosten. Maar ze besluiten toch even TIQX te checken. Daar blijkt dat ze 2 volwassen tickets bestellen bij Tiqets voor 14,25 en 2 kids tickets bij Groupon voor maar 11,50. Zo kost het slechts €51,50. Bij Jump Univerz staan ze al op de parking. Maar ze checken toch snel op hun smartphone of het via TIQX niet beter kan. Een uurtje trampoline springen kost normaal €10 en zou hun €40 kosten. Dankzij de deal via TIQX, betalen ze slechts 4×5,90 oftewel €23,60.

Door TIQX te gebruiken, hebben ze respectievelijk €26,40, €8,5 en €16,40 bespaard. In totaal hebben ze 51,3 euro minder betaald. Een mooie besparing, voor een kleine moeite. Daarna zijn ze lekker gaan uiteten met de uitgespaarde centjes 😉.

Meer genieten

Wij hopen echt dat jullie door TIQX meer kunnen genieten. Geef ons zeker een seintje als er iets ontbreekt (bijvoorbeeld als je elders goedkopere tickets hebt gevonden) of als je wil helpen ons doel te realiseren. Héééél erg veel plezier toegewenst!

Geschreven door Thomas

Thomas is beheerder van TIQX en helpt jou zoeken naar de beste aanbiedingen.

De beste prijs in een handomdraai?

Word lid van onze TIQX Family en ontdek steeds de goedkoopste toegangstckets

Stel prijsmeldingen in voor je favoriete uitstapjes
Bereken je voordeel met lerarenkaart en spaarkaarten
Exclusieve kortingscodes bovenop de laagste prijzen
Registreren
× WhatsApp met ons