Momenteel niet beschikbaar

Dagje wellness bij Zwaluwhoeve

Geniet van een dag wellness op een prachtige locatie

In de Veluwse natuur, vlakbij Harderwijk, vind je het wellnessresort Zwaluwhoeve. Dit unieke wellnessresort is deels gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij. Ontdek de verschillende sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten in dit ruime resort. Zwaluwhoeve geeft jou vele mogelijkheden om compleet te ontspannen.

Of ga een dagje naar één van de andere wellness resorts:

Bekijk hier het gehele wellnessaanbod

Zwaluwhoeve is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.30 uur.

Zijn er badkledingdagen bij Zwaluwhoeve?
Jazeker! Het is hier iedere dinsdag en donderdag badkledingdag. In het weekend is er ook altijd één badkledingdag. De ene week op zaterdag en de andere week op zondag. Hier vind je alle data van badkledingdagen bij Zwaluwhoeve.

Welke faciliteiten biedt Zwaluwhoeve?
Bij Zwaluwhoeve vind je veelzijdige sauna's en verschillende baden. Kom tot rust in een relaxruimte en geniet van iets lekkers in het toegankelijke self-service restaurant.

Kan ik worden gemasseerd bij Zwaluwhoeve?
Ja, in dit wellnessresort kun je een massagebehandeling boeken. Kijk snel welke massages Zwaluwhoeve allemaal aanbiedt en verheug je op deze verwennerij.

⁠⁠Wat moet ik meenemen naar een dagje wellness?
Goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg dat je niks vergeet. Deze zaken zijn namelijk essentieel op jouw wellnessbezoek comfortabel te maken:

  • Groot badlaken, 2 handdoeken
  • Badjas en badslippers
  • Flesje water
  • Eventueel: een tijdschrift/boek
  • Badkleding (indien badkledingdag)