We've automatically translated this activity using Google Translate.
Kaartjes voor Hadrianus Villa Adriana in Tivoli
Attracties en rondleidingen

Kaartjes voor Hadrianus Villa Adriana in Tivoli

vanaf
 16,10
Gratis annuleren
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Validity: Flexibel
Highlights
  • Verzeker uw toegang tot Hadrian's Villa in Tivoli
  • Verken het immense park bezaaid met Romeinse ruïnes
  • Bekijk een van de grootste voorbeelden van een Alexandrijnse tuin
Dit kun je verwachten

Bezoek Villa Adriana zonder in de rij te staan! De Villa van Hadrianus staat sinds 1999 op de werelderfgoedlijst van UNESCO en omvat een immens park, het grootste Romeinse voorbeeld van een Alexandrijnse tuin. Verzeker uw toegang tot meer dan 80 hectare bezaaid met Romeinse ruïnes, thermische bouwwerken, een theater, tempels, bibliotheken, passagiershutten en andere fascinerende gebouwen.

Keizer Hadrianus bouwde deze landvilla voor zichzelf en zijn hofhouding tijdens de tweede en derde decennia van de 2e eeuw na Christus. Deze buitengewone woning getuigt op unieke wijze van zijn prestaties en weerspiegelt de architecturale en decoratieve trends van die periode.

Het park omvat het Teatro Marittimo, een kunstmatig eiland dat door de keizer als privé-toevluchtsoord werd gebruikt; andere hoogtepunten zijn de Canopo, een kunstmatige grot, en de kostbare collectie decoratieve voorwerpen uit de villa die in het museum wordt tentoongesteld. Opgravingen, die nog steeds aan de gang zijn, blijven nieuwe en verrassende aspecten van deze gekoesterde plek en dit architectonische wonder onthullen.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Skip-the-line tickets
Waar

Villa Adriana - Largo Marguerite Yourcenar 1, 00019 Tivoli RM, Italië

Verzamelpunt:
Toon de voucher die u binnen 48 uur vóór uw bezoek heeft ontvangen aan de kassa, minimaal 15 minuten vóór de bevestigde toegangstijd.
Belangrijk

Weet vooraf:

  • Nadat u de reservering succesvol heeft afgerond, ontvangt u twee e-mails: de boekingsbevestiging (onmiddellijk na het indienen van uw bestelling) en de daadwerkelijke bevestigingsmail van de lokale operator (binnen 2 werkdagen vóór uw bezoek) met de enige voucher/ticket die bij de ingang wordt geaccepteerd
  • Houd er rekening mee dat de tijd die u in de kalender selecteert, uw voorkeurstijd is. Als het gekozen tijdstip niet meer beschikbaar is, bevestigt het museum automatisch het dichtstbijzijnde beschikbare tijdstip, dit kan op elk moment tijdens de openingstijden op de geselecteerde datum zijn
Lees meer
Touroperator
Weekend in Italy
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 48 uur voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Dit vind je misschien ook leuk

Kaartjes voor Hadrianus Villa Adriana in Tivoli
Attracties en rondleidingen

Kaartjes voor Hadrianus Villa Adriana in Tivoli

Bezoek Villa Adriana in Tivoli zonder in de rij te hoeven staan! Ontdek dit immense park bezaaid met Romeinse ruïnes, het grootste Romeinse voorbeeld van een Alexandrijnse tuin.

Gratis annuleren
Instant Confirmation
Tivoli villa's dagtrip vanuit Rome
Activiteiten

Tivoli villa's dagtrip vanuit Rome

Ontsnap aan de chaos van Rome en ontdek het plattelandsstadje Tivoli, waar je de kans krijgt om zowel de Villa van Hadrianus als de Villa d'Este te bezoeken!

Duur 7 uur
Beschikbaar in:

en 

Instant Confirmation