Helaas is dit ticket niet meer beschikbaar. Ontdek andere leuke attracties en activiteiten in de buurt!
Help

Activiteiten in Washington D.C.

Ontdek de erfenis van Amerika in de National Mall en zie hoe de geschiedenis tot leven komt door een reeks iconische monumenten en eerbetonen. Er is schoonheid in elk hoekje van DC!

Top 10 activiteiten

#1
ARTECHOUSE Washington DC

Elke ervaring is uniek in ARTECHOUSE, een meeslepende plek waar je elke keer een waanzinnig avontuur beleeft via evoluerende tentoonstellingen die de ruimte het hele jaar door transformeren. Op het kruispunt van kunst, wetenschap en technologie brengt ARTECHOUSE een 21e-eeuwse artistieke twist naar Washington DC dankzij de verkennende, ervaringsgerichte en immersieve grootschalige installaties van kunstenaars die getalenteerde voorlopers zijn van het nieuwe tijdperk in kunst en technologie.

4,4 (68 reviews)
#2
Museum of the Bible

Het Museum of the Bible nodigt bezoekers van alle leeftijden over de hele wereld uit om, aan de hand van de moderne, interactieve tentoonstelling, alles te weten te komen over het boek der boeken: de Bijbel. Het museum is te vinden op 400 4th St. SW in de Amerikaanse hoofdstad Washington, D.C.

4,8 (658 reviews)
#3
Rondleidingen door Washington D.C.

Ontdek washington D.C. op een onvergetelijke reis door de geschiedenis

4,6 (5 reviews)
#4
Arlington National Cemetery

Arlington National Cemetery is een militaire begraafplaats in Arlington County, Virginia, Verenigde Staten, waar meer dan 400.000 militairen en vrouwen uit Amerika's vele conflicten begraven liggen. De begraafplaats is ook de begraafplaats van de presidenten John F. Kennedy, en William Taft, naast andere prominente Amerikanen.

4,9 (51 reviews)
#5
Washington D.C. Busreizen

Ontdek Washington D.C. voorbij de monumenten

3,2 (8 reviews)
#6
Nationaal Museum van Afro-Amerikaanse Geschiedenis en Cultuur

Het Nationaal Museum voor Afro-Amerikaanse Geschiedenis en Cultuur opende op 24 september 2016 voor het publiek zijn deuren als 19de museum van de Smithsonian Institution. Het is het enige nationale museum dat uitsluitend gewijd is aan de documentatie van het leven, de geschiedenis en de cultuur van de Afro-Amerikanen. Kom getuige zijn van een collectie van meer dan 40.000 artefacten die Amerikanen helpen in te zien hoe hun geschiedenis, verhalen en culturen gevormd en geïnformeerd worden door wereldwijde invloeden. De tentoonstelling bevindt zich in Washington D.C.

4,9 (53 reviews)
#7
Mount Vernon van George Washington

Mount Vernon was de plantage en woning van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten. Hij woonde hier met zijn vrouw Martha Washington, en beide zijn hier ook begraven. Het landgoed is open voor bezoekers en biedt tal van activiteiten voor het hele gezin, zoals een bezoek aan een distilleerderij, 3D-films en nog veel meer. Het landgoed bevindt zich aan de rivier de Potomac in Fairfax County, Virginia, in de omgeving van Alexandria en Prince George's County in Maryland.

4,6 (34 reviews)
#8
Marine Monument van de Verenigde Staten

Het United States Navy Memorial staat op de Pennsylvania Avenue NW tussen 7th Street Northwest en 9th Street Northwest in Washington D.C. Het monument is een eerbetoon aan iedereen die heeft gediend of momenteel dient in de Amerikaanse krijgsmachtonderdelen Navy, Marine Corps, Coast Guard en Merchant Marine. Het monument is makkelijk te herkennen aan de twee witte vlaggenmasten.

4,9 (60 reviews)
#9
Unlimited Biking: Washington DC

Unlimited Biking is een fietswinkel die fiets- en Segway-tours aanbiedt in Washington DC. Bezoekers kunnen kiezen voor een begeleide tour, een individuele tour of een privé- of groepstour. De winkel bevindt zich op L'Enfant Plaza SW in de Amerikaanse hoofdstad.

4,8 (6 reviews)
#10
iFLY Indoor Skydiving - Loudoun

Ervaar de sensatie van het vliegen in ultramoderne verticale windtunnels. Het is veilig voor alle leeftijden, ervaringsniveaus en vaardigheden. Indoor sky diving bij iFLY is een gezinsvriendelijke activiteit die perfect is voor kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, teambuilding en meer.

Unieke combinaties in Washington D.C.

Combineer een aantal favorieten in Washington D.C.. Soms zijn dingen samen gewoon beter.

Bezienswaardigheden in Washington D.C.

Zien en doen in Washington D.C.