Shedeals

Via Shedeals vind je geregeld leuke aanbiedingen voor dagje uit of een heerlijke vakantie. Shedeals profileert zich als aanbiedingen website specifiek voor vrouwen. Daarvoor werken ze samen met grote merken en de redacties van Flair, Feeling, Story en Libelle.

Lerarenkaart

Met een lerarenkaart heb je heel wat voordelen achter de hand. Het is soms wat zoeken naar het juiste voordeel en vaak vergeet je op de juiste momenten. Met TIQX proberen we je eraan te herinneren om gebruik te maken van deze fantastische voordelen.

Tripper

Via Tripper bestel je fantastische deals voor daguitstapjes. Scoor aanzienlijke kortingen op je favoriete pretparken, dierentuinen en waterparken. Een aanrader!

Dagtickets

Bij Dagtickets.be kan je terecht voor zowel pretpark tickets, als voor dierentuin entree tickets. Heel vaak is er een erg mooie korting aangeboden op de website. Wij houden je op de hoogte van alle actuele kortingen en speciale acties voor Dagtickets. Veel plezier!

ActieVandeDag

Bij ActieVandeDag.be ontdek je prachtige aanbiedingen. Zo vind je er voordelige vakanties, goedkope elektronica, heerlijke etentjes, maar ook korting op pretpark tickets. Wij geven je hier een overzicht van alle actuele pretpark kortingen van ActieVandeDag.be. Veel plezier!

Groupon

Wanneer je een groupon-deal hebt gekocht, zijn toeristenbelasting of andere eventueel bijkomende kosten niet inbegrepen bij het aankoopbedrag van de groupon. Bekijk de “Voorwaarden & details”- sectie om te zien of er bijkomende kosten worden gevraagd bij het boeken of het inchecken.

Outspot

Via Outspot.be ontdek je dagelijks een nieuwe, fantastische aanbieding. Dit kan gaan van een etentje uit aan -50%, tot een online taalcursus aan een derde van de originele prijs. Maar uiteraard kan je geregeld ook voor pretpark tickets terecht bij Outspot. En dan mag je er zeker van zijn dat het een gewéldige aanbieding is. Ontdek hier alle Outspot aanbiedingen, waardebonnen en kortingscodes. Veel plezier!

TicketVeiling

Bij TicketVeiling ontdek je fantastische veilingen. Zo kan je bieden op etentjes, complete vakanties én uiteraard op pretparken. Sterker nog: zo kan je vaak tot 90% korting krijgen op je pretpark tickets. Gewoon mee bieden via TicketVeiling.nl en wie weet win jij de volgende veiling. Via ons kan je bovendien vaak een TicketVeiling kortingscode vinden.

Tiqets

Vergeet de wachtrijen! Boek je toegangstickets via Tiqets en ga binnen met je smartphoneticket. Op Tiqets.com vind je een ruim aanbod aan uitjes van over heel de wereld. Bovendien is de website van Tiqets beschikbaar in meerdere talen, lekker handig! Wij houden je op de hoogte wanneer er een kortingscode voor Tiqets beschikbaar is. Daarnaast bundelen we op deze pagina alle tickets voor pretparken, dierentuinen en andere uitstapjes die Tiqets aanbiedt. Veel plezier!

VakantieVeilingen

Via Vakantieveilingen.be bied je mee op de beste pretpark tickets. Zo kan je vaak tickets bemachtigen aan 50% korting én meer. Het concept van Vakantieveilingen is eenvoudig:

1 Maak gratis een account aan en log in

2 Plaats het hoogste bod en win de veiling

3 Betaal de veiling veilig online

4 Download je waardebon of reserveer je veiling

Hier vind je alvast de laatste VakantieVeilingen aanbiedingen. Veel succes!

Weekendesk

Via Weekendesk kan je fantastische verblijven boeken. Zoals de naam al laat vermoeden, vind je er regelmatig een heerlijk weekend ertussenuit. Vaak heeft zo’n weekend een bepaald thema. Dat kan romantisch zijn of sportief, maar ook gekoppeld aan een pretpark of dierentuin bezoek. Wij bundelen hier de fantastische pretpark acties bij Weekendesk. Daarbovenop kan je soms een Weekendesk promotiecode vinden.

SocialDeal

SocialDeal is een leuke manier om fantastische promotiedeals in je buurt te vinden. Je kan ook perfect zoeken op andere steden in België of Nederland. Wij bundelen alvast de beste pretpark, dierentuin, speeltuin en waterpark deals.